Tiden är inne, det är dags att flytta

Du har tänkt på det länge nog, du har övervägt fördelar och nackdelar, du har grubblat, år har gått förbi. Du känner dig inte lycklig här, det känns som du lever någon annans liv, någon annans värderingar färgar din vardag, du tror att du måste göra de här sakerna som du gör varje dag, av anledningar du inte längre vet. Du bara gör dem, för att du tror att det är rätt, för att du inte vet vem du är, för att du har blivit indoktrinerad av samhället, dina föräldrar, dina vänner, dina lärare, din make, din hund. OK kanske inte din hund. Men alla andra. Du känner något bubbla under ytan, något du inte vågar titta på – för tänk om det är sant. Tänk om du måste rymma för att bli lycklig, tänk om du faktiskt kan bli lycklig? Skrämmande.

Det är synd att kalla det för glädje

Kortlivade stunder av sensorisk njutning, en god middag, ett gott glas vin, en fylla, ett samtal, sex. Det är inte glädje. Glädje kommer från insidan och är oberoende av yttre stimulans, glädje är något som skapas av insikten i vem du egentligen är. Det sker naturligt, det finns inga krav för att den skall uppstå. Det bara händer. Det är vad du är in i kärnan. Du vet redan det här, alla vet det här. Intuitionen säger det hela tiden, men du vill inte lyssna – för att det kan göra att du hamnar i en obekväm situation. Men se på dig själv, du är i en obekväm situation – du lever ju inte ens.

Gör det rätta och ring en flyttfirma idag

Det går snabbt och lätt, boka en flytt så snart som möjligt. Miljöombytet kanske gör att du får en gnista och om du vårdar den här gnistan väl kan det leda till att en eld tänds inom dig, en eld som visar dig vägen till vem du egentligen är. Så gör det nu, gå in på Google – skriv in flyttfirma, och hitta en flyttfirma som är pålitlig, om du nu vill ha med dina saker. Du kan strunta helt i flyttfirma, du kan packa en väska och dra. Du behöver inte ens en väska. Du kan bara sätta dig på en buss och åka, följ ditt hjärta och börja lev idag. Det finns ingen tid att förlora.